top of page

תנאי שימוש באתר
ומדיניות פרטיות

א: תנאי שימוש באתר

 

1. מפעילת האתר ותחולת התנאים

האתר ‎www.tzlilim.org.il‎ מופעל בידי צלילים – איגוד המוזיקאים והמוזיקאיות, עמותה רשומה שמספרה ‎580708006‎ (להלן: האיגוד). לפניות בנוגע לאתר ולתנאים אלה: ‎info@tzlilim.org.il‎.

תנאים אלה חלים על כלל משתמשי האתר, לרבות גולשים, קוראי מאמרים, ממלאי טפסים, נרשמים לפעילויות ורוכשים. הוראות דין שאינן ניתנות להתניה גוברות על תנאים אלה. תנאים ייעודיים של פעילות, שירות או עסקה יוצגו לפני ההרשמה או הרכישה וישלימו את ההוראות שבמסמך זה.

​

2. שימוש באתר ומסירת פרטים

השימוש באתר מותר למטרות חוקיות. אין לשבש את פעילותו, לנסות לחדור למערכותיו ללא הרשאה, לעקוף אמצעי אבטחה, להתחזות לאחרים, למסור ביודעין מידע כוזב או להשתמש בו לפגיעה בזכויות אחרים.

בעת מילוי טופס יש למסור פרטים נכונים ומעודכנים הנדרשים לפעולה המבוקשת. האיגוד רשאי לבקש השלמה סבירה לצורך הטיפול בפנייה או בהרשמה. חברי האיגוד נדרשים לעדכן שינויים בפרטי ההתקשרות או בפרטים המשפיעים על זכאותם למסלול החברות. אין למסור מידע אישי על אחרים ללא הרשאה מתאימה.

​

3. חברות בעמותה ומסלולי מינוי ותמיכה

ההצטרפות והחברות בעמותה כפופות לתנאי ההצטרפות והחברות ולתקנון העמותה, המקושרים בטופס ההצטרפות. במקרה של סתירה ביניהם, יחולו הוראות הדין ותקנון העמותה. מסלול תמיכה שאינו חברות אינו מקנה חברות בעמותה או זכויות חברים.

​

החברות מתחילה לאחר השלמת טופס ההצטרפות, הסדרת תשלום דמי החבר או קבלת פטור תקף, וקבלת הודעת אישור בהתאם להליך הקבלה הנהוג באיגוד ובכפוף לתקנון. מילוי הטופס או ביצוע תשלום אינם מחליפים את הליך הקבלה ואת בדיקת הזכאות.

​

גובה התשלום, תקופת המינוי ותנאי המסלול, לרבות תנאי החידוש והביטול, יוצגו לפני השלמת ההצטרפות. במסלול המתחדש אוטומטית, דמי המינוי יחויבו מחדש באמצעות אמצעי התשלום שנמסר, עד לביטול החידוש או להפסקת המינוי, בהתאם לתנאי המסלול ולדין. הודעה על שינוי מהותי במחיר או בתנאי החידוש תימסר מראש, ככל שנדרש לפי הדין או ההתקשרות.

​

תעריפים מופחתים מותנים בעמידה בתנאי הזכאות ובהצגת אסמכתה מתאימה. כשל בחיוב או אי־הסדרת תשלום עשויים להביא להפסקת המינוי באתר והגישה לשירותים המותנים בו, בהתאם לתנאי ההצטרפות והחברות. הפסקת המינוי באתר אינה כשלעצמה החלטה על הוצאה מהעמותה; ענייני החברות בעמותה יטופלו בהתאם לתקנון ולהליכים החלים עליה.

​

ביטול החידוש העתידי של המינוי ופרישה מהעמותה הם הליכים נפרדים. ביטול החידוש או ביטול אמצעי התשלום אינם כשלעצמם הודעת פרישה. פרישה מהעמותה מחייבת הודעה מפורשת בכתב לאיגוד, בהתאם לתקנון ולתנאי החברות. לביטול חידוש או למסירת הודעת פרישה ניתן לפנות אל ‎info@tzlilim.org.il‎. אין באמור לגרוע מזכויות ביטול והחזר או מדרכי הביטול המחייבות לפי דין, כמפורט בסעיף 6.

​​

4. הרשמה לסדנאות ולאירועים

בעמוד ההרשמה יוצגו מהות הפעילות, המארגן או נותן השירות, המועד, המקום או אופן ההשתתפות, המחיר הכולל ככל שנדרש תשלום, תנאי הזכאות, מגבלת המקומות ככל שקיימת ותנאי הביטול. ההרשמה תושלם בהתאם להנחיות המוצגות בעמוד, לאחר תשלום ככל שנדרש וקבלת אישור הרשמה.

כאשר ההרשמה או התשלום מתבצעים באתר של ספק אחר, יש לעיין גם בתנאיו. זהות הגורם המוכר והאחראי לשירות תוצג לפני התשלום. הפניה לספק אחר אינה גורעת מאחריות החלה על האיגוד לפי דין.

אישור העסקה יכלול את פרטי העסקה ואת המידע על ביטול הנדרש לפי דין. תנאי הפעילות שהוצגו בעת ההרשמה יחולו על אותה הרשמה, בכפוף לדין.

​

5. ביטול או שינוי ביוזמת האיגוד

אם האיגוד מבטל פעילות שהוא מארגן והשירות שנרכש לא ניתן, תימסר הודעה לנרשמים ויוחזר התשלום ששולם עבור הפעילות שבוטלה, ללא דמי ביטול. השתתפות בפעילות חלופית תוצע לבחירה, ולא תחליף החזר ללא הסכמת הנרשם או הנרשמת.

אם חל שינוי מהותי במועד, במקום או במתכונת הפעילות, האיגוד יודיע עליו בהקדם האפשרי. מי שהשינוי אינו מתאים לו או לה יוכל לפנות לביטול ההרשמה ולקבלת החזר על השירות שלא ניתן, ללא דמי ביטול. במקרה של פעילות שחלק ממנה כבר ניתן, היקף ההחזר ייקבע בהתאם לדין ולנסיבות. זכויות נוספות לפי דין נשמרות.

​

6. ביטול רכישה והחזרים

ביטול ביוזמת הרוכש או הרוכשת יתאפשר בהתאם לדין, ובכלל זה חוק הגנת הצרכן, ככל שהוא חל על העסקה. תנאי ביטול נוספים שיוצגו בעמוד הרכישה יכולים להיטיב עם הזכויות הקבועות בדין ולא לגרוע מהן. סוג השירות, מועד תחילתו, אופן ההתקשרות ונסיבות העסקה עשויים להשפיע על זכויות הביטול, לרבות זכויות מורחבות לאוכלוסיות הזכאיות לכך.

בביטול עסקת מכר מרחוק שעליה חלות הוראות ההשבה שבחוק, ההשבה וביטול החיוב יבוצעו בתוך 14 ימים מקבלת הודעת הביטול. כאשר מותר לגבות דמי ביטול לפי הוראות אלה, הם לא יעלו על 5% ממחיר העסקה או 100 ש״ח, לפי הנמוך. לא ייגבו דמי ביטול בביטול מזכה עקב פגם, אי התאמה, אי אספקה במועד או הפרה אחרת של העסקה מצד נותן השירות. תשלום יחסי עבור שירות שכבר ניתן ייגבה רק במקרים ובשיעור המותרים לפי דין.

ניתן למסור הודעת ביטול בדוא״ל ‎info@tzlilim.org.il‎, בטלפון ‎055-269-9429‎, בדואר רשום לכתובת למשלוח דואר והודעות ביטול: צלילים – איגוד המוזיקאים והמוזיקאיות, גארי ברתיני 1, תל אביב, וכן בכל דרך נוספת שהדין מחייב לאפשר. לצורך איתור העסקה יש למסור את פרטי הזיהוי הנדרשים לפי דין; מומלץ לצרף גם מספר הזמנה או מועד רכישה. מימוש זכות ביטול לפי דין אינו מותנה באישור מוקדם של האיגוד.

​

7. הטבות ושירותים של גורמים חיצוניים

תנאי כל הטבה יפרטו את נותן ההטבה, הזכאות, התוקף, אופן המימוש והמגבלות הרלוונטיות. כאשר מוצר או שירות מסופקים בידי גורם חיצוני, אותו גורם אחראי לאספקתם ולתנאיהם בהתאם לדין ולהתקשרות עמו.

הזכאות לשירותים ולהטבות המיועדים לחברים עשויה להיות מותנית במסלול החברות, בוותק, ברציפות החברות ובהסדרת דמי החבר, בהתאם לתנאים המפורסמים. אין בהצטרפות התחייבות לכך ששירות או הטבה מסוימים יינתנו באופן קבוע, בלי לגרוע מהתחייבות שניתנה במסגרת שירות או עסקה מסוימים.

האיגוד או נותן ההטבה רשאים לשנות או להפסיק הטבות עתידיות בהתאם לתנאיהן ולדין. שינוי לא יפגע בזכויות שכבר הוקנו למשתמש בעסקה שהושלמה. אין בסעיף זה לפטור את האיגוד מחובה או מאחריות המוטלת עליו לפי דין.

​

8. מאמרים ותוכן מקצועי

מאמרים, עדכונים, מדריכים ודוגמאות באתר נועדו למידע כללי. הם אינם ייעוץ משפטי, פיננסי, חשבונאי או מקצועי פרטני, ועשויים שלא לשקף שינויי דין או נסיבות עדכניות. יש לבדוק התאמה לנסיבות האישיות מול איש או אשת מקצוע.

כאשר מוצע שירות ייעוץ פרטני, הוא כפוף לתנאי השירות ולהתקשרות עם נותן הייעוץ. ההבהרה לגבי תוכן כללי אינה שוללת את האחריות המקצועית החלה במסגרת אותו שירות.

​

9. קניין רוחני

זכויות היוצרים וזכויות הקניין הרוחני בלוגו, בעיצוב, בטקסטים, בצילומים, בסרטונים, בהקלטות ובחומרים אחרים באתר שייכות לאיגוד או לבעלי הזכויות שהתירו את השימוש בהם. שימוש בחומרים מעבר להרשאה המוצגת לצדם דורש רשות מתאימה, למעט שימוש המותר לפי דין. הוראה זו אינה גורעת מרישיון שימוש מפורש בחומר שהועמד לשימוש המשתמשים.

שליחת חומר לאיגוד אינה מעבירה אליו בעלות בזכויות. שימוש בחומר שנשלח ייעשה לצורך הטיפול בפנייה או לפי הרשאה מתאימה. אין לשלוח חומר שהמסירה שלו פוגעת בזכויות אחרים.

​

10. צילום ותיעוד באירועים

כאשר מתוכנן צילום באירוע, יימסר מראש ובמקום האירוע מידע על סוג התיעוד, מטרותיו והערוצים שבהם עשוי להתפרסם. תינתן דרך לפנות בנושא התנגדות לצילום או לפרסום מזוהה. הסכמה לפרסום תמונה מזוהה לצורכי קידום תתבקש בנפרד בהתאם לנסיבות ולדין, ולא תיכלל בהסכמה גורפת לכל שימוש עתידי.

בהיעדר הסכמה מתאימה לא יפורסם תיעוד מזוהה לצורך שמחייב אותה. צילום או הקלטת הופעה והפצתם עשויים לחייב גם הרשאה מבעלי זכויות ביצירה ובביצוע; הסכמת המצולם אינה מחליפה הרשאות אלה. בקשה לבירור או להסרה ניתן לשלוח אל ‎info@tzlilim.org.il‎. אם נאסף מידע על קטינים במסגרת פעילות, יש להתאים מראש את ההודעה וההרשאות לאותה פעילות ולדין.

​

11. קישורים ותוכן של צדדים שלישיים

האתר עשוי להפנות לאתרים, תכנים ושירותים של גורמים אחרים או להציג תוכן מוטמע שלהם. השימוש בשירותים אלה כפוף גם לתנאים ולמדיניות הפרטיות שלהם. האיגוד אינו שולט בפעילותם ואינו מתחייב לזמינותם או לדיוק כל תוכן שלהם. אין בכך לגרוע מאחריות האיגוד לפי דין.

​

12. זמינות האתר ואחריות

ייתכנו תקלות, טעויות, עבודות תחזוקה או הפסקות זמניות בפעילות האתר. האיגוד אינו מתחייב לזמינות רציפה או לכך שהאתר יהיה נקי מכל שגיאה, ויפעל לטיפול בתקלות שיובאו לידיעתו במסגרת יכולתו.

האחריות לשימוש באתר ולתוכן המוצג בו תיקבע לפי הדין. אין בתנאים אלה לפטור את האיגוד מאחריות שאינה ניתנת להגבלה, לגרוע מזכויות צרכניות או לפטור אותו מקיום שירות או עסקה שבהם התחייב.

​

13. שינוי התנאים

גרסה מעודכנת ותאריך תחילתה יפורסמו באתר. שינוי מהותי הנוגע לשירות פעיל יימסר גם לנוגעים בדבר בערוץ מתאים לפני תחולתו, ככל שנדרש לפי הדין או ההתקשרות. שינוי לא יחול בדיעבד באופן הפוגע בזכויות בעסקה קיימת. הרחבת שימוש במידע או פעולה המחייבת הסכמה חדשה לא תישען על פרסום עדכון בלבד.

​

14. דין וסמכות שיפוט

על תנאים אלה יחולו דיני מדינת ישראל. סמכות השיפוט תיקבע בהתאם להוראות הדין בבתי המשפט המוסמכים בישראל.​

​

​

ב: מדיניות פרטיות

חלק זה מתאר את הטיפול במידע של גולשים, פונים, נרשמים לפעילויות, רוכשים, חברים ומצטרפים לדיוור. ההסכמה לתנאי השימוש אינה מחליפה הסכמה נפרדת לדיוור, לצילום או לטכנולוגיות הדורשות הסכמה.

​

15. בעל השליטה במידע ופרטי קשר

האיגוד הוא בעל השליטה במידע האישי שהוא אוסף לצורך פעילותו. לפניות בנושאי פרטיות ולבקשות עיון או תיקון מידע: ‎info@tzlilim.org.il‎; טלפון: ‎055-269-9429‎; כתובת לפניות בדואר: צלילים – איגוד המוזיקאים והמוזיקאיות, גארי ברתיני 1, תל אביב.

​

16. המידע הנאסף ומטרותיו

פניות וטפסים: שם ופרטי קשר, תוכן הפנייה ומידע שבחרת לצרף. המידע נועד להשיב לפנייה, לטפל בבקשה ולתעד את הטיפול.

​

הרשמה לפעילות ורכישות: פרטי זיהוי והתקשרות, הפעילות או המסלול שנבחרו, פרטי הזמנה, אישורים וסטטוס תשלום. המידע נועד לניהול ההרשמה, גבייה, מתן השירות, הודעות על שינויים וטיפול בביטולים ובהחזרים.

​

הצטרפות וחברות: פרטי זיהוי והתקשרות, ובהם מספר תעודת זהות או דרכון, תאריך לידה וכתובת; פרטים על העיסוק המוזיקלי, חברות או ייצוג בגופי תמלוגים והצהרות בנוגע לפעילות מקצועית, הכנסות ממוזיקה ולימודי מוזיקה. המידע נועד לבדוק זכאות, לטפל בבקשת ההצטרפות, לנהל חברות ופנקס חברים ולספק שירותים והטבות.

​

אסמכתאות למסלולים מיוחדים: לפי המסלול המבוקש נאספים מוסד הלימודים ואישור לימודים או תעודת סטודנט בתוקף; תעודת אזרח ותיק או אסמכתה מתאימה; אסמכתה בתוקף לזכאות במסלול חיילים; או אסמכתה המעידה על הזכאות במסלול מוגבלות. מסמכים אלה נועדו לאמת את הזכאות למסלול או לתעריף המתאים. אסמכתה במסלול מוגבלות עשויה לכלול מידע הנוגע למוגבלות. יש לצרף רק את המסמך הנחוץ להוכחת הזכאות ולהימנע מצירוף מידע נוסף שאינו נדרש.

בטופס נאספים גם אישור התקנון ותנאי הסף, בחירה לבקש בחינה בוועדת חריגים ובחירה אם להתיר לאיגוד לפרסם את עצם החברות בצלילים. מידע נוסף שנמסר במסגרת בקשת חריגים משמש לבחינת הבקשה. פרסום עצם החברות ייעשה בהתאם להרשאה שניתנה ולדין.

​

דיוור: פרטי ההתקשרות והעדפות הדיוור שמסרת, ותיעוד ההסכמה וההסרה. הניוזלטר נשלח בדוא״ל באמצעות ספקי שירותי דיוור וניהול רשימות תפוצה. במסגרת הפעלת הדיוור נאספים גם נתוני פתיחה של הודעות והקלקה על קישורים. המידע משמש למשלוח העדכונים שבחרת לקבל, לניהול העדפותיך ולבחינת ביצועי הדיוור ושיפורו.

​

גלישה: האתר מבוסס על ‎Wix‎. במסגרת תפעולו עשוי להיאסף מידע טכני כגון כתובת ‎IP‎, סוג דפדפן או מכשיר ונתוני שימוש. סוגי המידע והמטרות בפועל תלויים ברכיבים המופעלים באתר, כמפורט בסעיף העוגיות להלן.

​

מידע על תשלום: פרטי אמצעי התשלום נמסרים לספקי שירותי התשלום לצורך ביצוע העסקה. בממשקי התשלום שבהם משתמש האיגוד מוצגים מספרי כרטיס כשהם מוסתרים חלקית, לצד נתוני העסקה והתשלום המשמשים לניהול החיובים, לטיפול בהחזרים ולהפקת מסמכים חשבונאיים.

​

17. למי עשוי להימסר מידע

ככלל, מסירת פרטים דרך טפסי האתר תלויה בבחירתך ואינה חובה חוקית המוטלת עליך. שדות חובה יסומנו בטופס הרלוונטי; ללא המידע הנדרש ייתכן שלא ניתן יהיה להשיב לפנייה, להשלים הרשמה, לבדוק זכאות או לספק את השירות. מסירת פרטים נוספים והסכמה לדיוור הן לבחירתך ואינן תנאי לקבלת שירות שאינו זקוק להן.

אם נדרש מידע מכוח הוראת דין מסוימת, הדבר יצוין בהודעה בעת בקשתו. יש להימנע מהזנת מידע רגיש או מידע על אדם אחר, אלא כאשר התבקש והוא נחוץ לטיפול.

​

18. האם חובה למסור מידע​

בתוך האיגוד תינתן גישה למידע לבעלי תפקידים מורשים לפי הצורך. לצורך הפעלת השירותים עשוי מידע להימסר לספקי אתר ואחסון, טפסים, הרשמה, תשלומים, חשבונאות, דיוור, ניהול קשרי לקוחות ותמיכה, במידה הנדרשת לביצוע השירות ובכפוף לדין.

​

האיגוד משתמש ב־‎Wix‎ להפעלת האתר, הטפסים וניהול המינויים, ובמערכות ‎PayMe‎ וחשבונית ירוקה במסגרת הטיפול בתשלומים ובהפקת מסמכים חשבונאיים. בהתאם לפעולה המבוקשת, ספקים אלה עשויים לקבל את פרטי הזיהוי וההתקשרות ואת פרטי העסקה והתשלום הנדרשים לביצוע השירות.

​

לצורך משלוח הדיוור וניהול רשימות התפוצה, האיגוד נעזר בספקי שירותי דיוור. ספקים אלה מעבדים את פרטי ההתקשרות הנדרשים לדיוור, העדפות הדיוור, תיעוד ההסכמה וההסרה ונתוני הפתיחה וההקלקה, לצורך מתן השירות לאיגוד. האיגוד רשאי להחליף את ספקי הדיוור, בכפוף לדין ולהסדרים מתאימים להגנת המידע. החלפת ספק אינה כשלעצמה הרשאה להרחיב את מטרות השימוש במידע.

​

ככל שמימוש הטבה או קבלת שירות מחייבים מסירת מידע לספק חיצוני, המידע הנדרש יימסר בהתאם לבקשתך, לאחר הצגת זהות הספק, סוג המידע ומטרת המסירה. מידע במסגרת בקשה לייעוץ ייחשף רק לגורמים הנדרשים לטיפול בה. מידע עשוי להימסר גם לרשות מוסמכת או לגורם אחר כאשר המסירה נדרשת לפי דין או צו מחייב.

​

19. אחסון ועיבוד מחוץ לישראל​

במסגרת השימוש בספקי שירות להפעלת האתר, לניהול הרשמות, לדיוור ולתשלומים, מידע אישי עשוי להישמר ולהיות מעובד גם מחוץ לישראל. במדינות אלה עשויים לחול דיני הגנת מידע שונים מהדין הישראלי. העברת המידע ועיבודו ייעשו בהתאם לדין החל ובכפוף להסדרים מתאימים להגנת המידע עם הספקים הרלוונטיים.

​

20. שמירת מידע ואבטחתו

מידע אישי יישמר למשך הזמן הנדרש למטרות שלשמן נאסף. תקופת השמירה תיקבע בהתאם לסוג המידע, למשך הטיפול בפנייה או בבקשה, למשך החברות או ההתקשרות, לצורך בתיעוד השירות והעסקאות ולחובות שמירה לפי דין. סיום חברות או התקשרות אינו מביא בהכרח למחיקת כל המידע, כאשר עדיין קיים צורך מוצדק או חובה חוקית לשמור אותו.

​

הצורך בהמשך שמירת המידע ייבחן לפחות אחת לשנה. במסגרת הבחינה תינתן תשומת לב מיוחדת למסמכי זכאות ולמידע הנוגע למוגבלות, תוך בחינת האפשרות להסתפק בתיעוד בדיקת הזכאות במקום בשמירת המסמך עצמו. מידע שאין עוד צורך מוצדק או חובה חוקית לשמור אותו יימחק או יעבור תהליך שימנע את זיהוי האדם שאליו הוא מתייחס. הטיפול יתייחס גם לעותקים שבידי ספקי השירות ובגיבויים, בהתאם לדין ולהסדרים הרלוונטיים.

​

הגישה למידע תוגבל לבעלי תפקידים ולספקי שירות הזקוקים לו לצורך עבודתם ובהיקף הנדרש לתפקידם. האיגוד נדרש לנקוט אמצעי אבטחה המתאימים לסוג המידע ולמערכות שבהן הוא נשמר, בהתאם לדין. עם זאת, אין אפשרות להבטיח חסינות מוחלטת מפני תקלות או גישה בלתי מורשית.

​

21. זכויות ופניות בנוגע למידע

ניתן לבקש לעיין במידע האישי הנוגע לך ולבקש לתקן או למחוק מידע שאינו נכון, שלם, ברור או מעודכן, בהתאם לחוק הגנת הפרטיות. הטיפול כפוף לאימות זהות ולחריגים ולהוראות הדין. פנייה בנושא: ‎info@tzlilim.org.il‎.

​

ניתן לבקש להפסיק דיוור ולפנות גם בבקשות מחיקה או הגבלת שימוש אחרות. כל בקשה תיבחן לפי הדין והנסיבות; אין מדובר בזכות גורפת למחיקת כל המידע, למשל כאשר קיימת חובת שמירת תיעוד. מסירת פרטים לצורך אימות תוגבל למידע הנחוץ לבקשה.

​

22. עוגיות ותוכן מוטמע

האתר מבוסס על ‎Wix‎ ומשתמש בעוגיות ובטכנולוגיות דומות לצורך תפעולו התקין ואבטחתו. עוגיות הן פריטי מידע הנשמרים בדפדפן; חלקן נשמרות למשך הביקור ואחרות עשויות להישמר גם לאחר סיומו.

בהתאם לרכיבים המופעלים באתר, עשוי להיאסף מידע גם לצורך מדידה וניתוח השימוש בו. תכנים ושירותים של צדדים שלישיים המוטמעים באתר, ככל שקיימים, עשויים להשתמש בעוגיות ובטכנולוגיות דומות ולאסוף מידע בהתאם למדיניות הפרטיות של ספקיהם.

ניתן לנהל ולמחוק עוגיות באמצעות הגדרות הדפדפן. חסימת עוגיות מסוימות עשויה להשפיע על תפקוד האתר והשירותים שבו. הסכמה לתנאי השימוש או לקבלת דיוור אינה מחליפה הסכמה נפרדת לשימוש בטכנולוגיות המחייבות אותה לפי דין.

​

23. דיוור והודעות שירות

ניוזלטרים, פרסומים, הזמנות ועדכונים על פעילויות והטבות יישלחו למי שבחר או בחרה להצטרף לדיוור. תיבת ההסכמה תוצג בנפרד וללא סימון מראש. ניתן לחזור מההסכמה בכל עת באמצעות קישור ההסרה או בפנייה לאיגוד.

האיגוד רשאי לשלוח הודעות הנדרשות לטיפול בפנייה או לניהול הרשמה, תשלום וחברות, לרבות הודעות על חידוש, אסיפות כלליות והחלטות הנוגעות לחברות. הסרה מדיוור פרסומי אינה מונעת משלוח הודעות אלה, אך הודעות שירות לא ישמשו לעקיפת הבחירה שלא לקבל פרסום.

הניוזלטר נשלח בדוא״ל באמצעות ספקי שירותי דיוור וניהול רשימות תפוצה. איסוף נתוני פתיחה והקלקה והשימוש בהם מתוארים בסעיף 16.

​

bottom of page